Az Univerzum törvényei

Boldog, kiegyensúlyozott életünkhöz feltétlenül meg kell ismernünk, és tiszteletben kell tartanunk az Univerzum törvényeit. De mik is ezek a törvények? Olyan törvényszerűségeknek rövid és velős megfogalmazásai, amelyek emberi megfigyelésen, tapasztaláson alapulnak.

Ismerkedjünk meg velük:

1. Az Isteni egység törvénye:
Olyan világban élünk, ahol minden összefügg mindennel. Minden, amit érzünk, gondolunk vagy hiszünk, befolyásol minket és az Univerzumot körülöttünk.

2. A Vibráció törvénye:
Az Univerzumban minden él, mozog és vibrál. Ugyanez vonatkozik a gondolatainkra, érzelmeinkre, vágyainkra és kívánságainkra az éteri világban – mindez energia. Mindennek, amit gondolunk és kimondunk, megvan a saját, egyedi rezgése.

3. A tett törvénye:
Cselekedeteinkkel a gondolatainkat, álmainkat, érzelmeinket, vágyainkat és szavainkat valósítjuk meg. Olyan világot teremtünk magunk körül, ami ezeknek megfelel. Az univerzális törvény szerint minden ember problémák sorozatán kell, hogy keresztülmenjen/Beavatási próbatétel/ azért, hogy megerősítse belső fényét.
Ezeket a próbákat mind kihívásnak kell felfognunk, amiket szívünkkel összhangban, arra hallgatva tudunk a legjobban megoldani. Nehézségük viszonylagos, megérteni őket csak korábbi tetteinkből és gondolatainkból tudjuk, mert ezeknek a következményei.

4. Az egyezés törvénye:
Az egyezés törvénye szerint Földünk alapelveinek és törvényeinek – azaz,  amivel a fizikai világot meg tudjuk magyarázni: energia, fény, vibráció és mozgás – megvannak a megfelelői az Univerzumban is.

5. Ok-okozat törvénye:
Az Univerzumban semmi nem történik ok nélkül, vagy az Univerzum törvényeitől eltérően. Minden tettnek, de minden gondolatnak, még a ki nem mondott érzelmeknek is van következménye. ”Amint vetsz, úgy aratsz.”

6. A viszonzás törvénye:
Az ok-okozat törvényének értelmében részesedhetünk áldásban és bőségben. Gondolataink, tetteink eredménye ajándékokban, pénzben, örökségben, barátságban és áldásban jelenik meg.

7. A vonzás törvénye:
Az univerzális törvény megmutatja, hogyan alkothatunk dolgokat, alakíthatunk eseményeket és hogyan hívhatunk be embereket az  életünkbe. Gondolataink, érzéseink, szavaink és tetteink energiát termelnek, amik szintén energiát termelnek, amik szintén energiát vonzanak magukhoz – a negatív energia negatív energiát, a pozitív energia pozitív energiát. Ha valamire vágysz, képzeld el oly módon, hogy a legkevésbé se korlátozod annak megvalósulását. Tágítsd ki határaidat. Mivel a Világegyetemben az adás és a kapás összhangban működnek, Neked is fel kell ajánlanod valamit. Neked is tenned kell érte.

8. A folyamatos energia átalakulás törvénye:
Az Univerzum törvénye szerint mindenkiben megvan az erő,hogy életének feltételeit átalakítsa. A magasabb vibráció magába fogadja és átalakítja az alacsonyabbat; ezért mindenki megváltoztathatja életét azáltal, hogy megérti az univerzális törvényeket és használja ezek alapelveit, amivel elérheti a változást.

9. Az adás és kapás törvénye:
Az Univerzum egyensúlyra törekszik. Mindenkinek annyi jut, amennyit másoknak ad. Mivel minden energia, ezért bármit is adsz, valamilyen formában visszakapod. Felismerheted, hogy a pénz is egy energia, ami csak arra jó, hogy megkapj érte valamit. Bármikor adsz, tedd azt jó érzéssel.  Minél többet adsz, annál többet kapsz. Soha ne mulaszd el felismerni, ha kapsz valamit; akkor, sem ha az egy mosoly.

10. A polaritás törvénye:
Az univerzális törvény szerint minden folyamatban van, és mindennek van ellentéte. Átváltoztathatunk nemkívánatos gondolatokat azáltal, hogy az ellenkezőjére gondolunk. Ez a mentális vibráció törvénye. A rossz kedvedet például azonnal átváltoztathatod mondjuk mosolygással.

11. A ritmus törvénye:
Az univerzális törvény szerint minden vibrál és bizonyos ritmusban mozog. Ezek a ritmusok évszakokat, ciklusokat, fejlődési fázisokat és mintákat hoznak létre. Minden ciklus Isten univerzumának szabályszerűségét tükrözi. A negatív és a pozitív ciklusok egyenlő arányban váltakoznak, kiegyensúlyozzák egymást. A ciklusok negatív részén úgy tudunk felülemelkedni, hogy nem hagyjuk, hogy a negatív dolgok átvegyék az irányítást és a hatalmat a tudatunkon.

12. A nemek törvénye:
Az Univerzum törvénye szerint mindennek van férfi és női tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi- és női- energiákat megtanulhatjuk ellensúlyozni.

Tudnod kell, hogy ezen törvényszerűségek akkor is működnek, ha nem ismered, vagy nem akarod tudomásul venni őket. De ha felismered őket, és velük összhangban élsz, egész életedet sikeressé és harmonikussá teheted.

Belépés